Geachte klanten,

Legt u de drukgegevens volgens de hier beschreven richtlijnen aan. Bij het niet nakomen van deze voorwaarden kunnen wij niet voor het drukresultaat aansprakelijk worden gesteld. Bij het aanleveren van bestanden en het verdere verloop van u opdracht graag het volgende in acht houden zodat wij een optimale kwaliteit kunnen garanderen:

Voorbereiden van bestanden:

We geven de voorkeur aan het volgende bestand-type: *.tif, niet aflopend maar op een schoon formaat (zonder extra lagen) en de kleuren omzetten naar CMYK. PMS kleuren kunnen wij alleen benaderen!  Bestanden kunnen eventueel ingepakt worden met WinZip of RAR. Hiermee kunnen bestanden van bijv. 400MB gecomprimeerd worden naar 3MB met behoud van de kwaliteit.

Voor een volle zwarte vulling de volgende waarde aanhouden: C =50%, M = 50%, Y = 50%, K = 100%.

Uiteraard is het ook mogelijk bestanden aan te leveren in ander formaat, zoals eps, pdf, ai, psd, jpg, bmp, png, etc. Risico hierbij kan zijn dat niet alle elementen van een bestand worden over gezet naar het bestand voor de printer. Met name bij pdf-bestanden kan dit een probleem zijn. Showeffects / Flogos Benelux is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele slechte kwaliteit van de print en/of het ontbreken van delen van de layout.

Indien u toch de voorkeur geeft aan een andere formaat als TIF, is het mogelijk vooraf een “proof”, in de vorm van een jpg-bestand te krijgen. Dan kunt u zelf controleren of de layout correct geprint wordt.

Aanbevolen resolutie (afhankelijk van de afmetingen):

< 8m2 : 80 dpi

>8-30m2 : 50 dpi

30-100m2 : 30 dpi

> 100m² : 20 dpi

In geval van UV-prints of afmetingen kleiner dan 1m², raden wij een resolutie aan van 150 tot 300 dpi. In andere gevallen kunnen wij de kwaliteit van de print niet garanderen.

CONTACT  

Referenties