SportsPromo realiseert in samenwerking met stichting KiKa sportgatendoeken voor voetbal, handbal, scholen en of Hockey. Deze sportgatendoeken worden verkocht en zijn een leuke toevoeging voor uw spelassortiment maar daarnaast draagt de opdrachtgever ook een steentje bij aan het goede doel KiKa.

Kijk voor de meest up to date informatie en referenties op onze aparte website 

Sportgatendoek.nl

Sportspromo

Nieuw KiKa sportgatendoek 2018

Voor haar promotie doeleinden sponsort Sportspromo ook voor seizoen 2018 weer een nieuw ontwerp gatendoek. We hopen dat KiKa voor dit jaar weer veel extra mensen te kunnen motiveren en hun scores extra oplevert voor het goede doel.

Lees meer
Sportspromo

SVM Maartensdijk KiKa sportgatendoek

Voor de Sponsorcommissie van Voetbalvereniging SVM Maartensdijk realiseerde Sportspromo het ontwerp en de uitvoering van 1 Senior KiKa voetbalgatendoek. Het sportgatendoek wordt veelal ingezet op het jeugdtoernooi.

Lees meer
Sportspromo

Business Club v.v. Haarsteeg KiKa Sportgatendoek

Voor de Business Club van Voetbalvereniging v.v. Haarsteeg realiseerde Sportspromo het ontwerp en de uitvoering van 1 Junior KiKa voetbalgatendoek. Het sportgatendoek wordt veelal ingezet bij jeugdvoetbal activiteiten. Met deze bestelling van het gatendoek sponsort Business Club v.v. Haarsteeg ook een bijdrage aan Stichting KiKa.

Lees meer
Sportspromo

KiKa gatendoek ROAC handbal

Voor de handbaltak van omni sportvereniging ROAC realiseerde SportsPromo een KiKa handbalsportgatendoek.

Lees meer
Sportspromo

KiKa gatendoek Excelsior'20

Voor voetbalvereniging Excelsior'20 realiseerde SportsPromo een KiKa voetbalsportgatendoek. Het ontwerp in samenspraak met Partycommissie Excelsior'20 zorgde voor een leuke spelactiviteit en uitdaging om beter te leren schieten

Lees meer
Sportspromo

Run for KiKa

Het KiKa Sportgatendoek op de Run for KiKa hardloopevenementen. Scoren voor KiKa is een groot succes!

Lees meer


Referenties