Voetbalgatendoek

SportsPromo realiseerde in opdracht van Victoria 04 een eigen ontwerp Voetbalgatendoek. Het eigen ontwerp voetbalgatendoek werd samengesteld om uiteraard de sportbeleving te verhogen. De uitdaging om te scoren bij het voetbalgatendoek is hoog.

Reclame Voetbalgatendoek

Door het eigen ontwerp voetbalgatendoek geeft Victoria04 een eigen identiteit aan de sportactiviteiten. Daarnaast kan het worden ingezet als reclame sportgatendoek met haar sponsoren erop, denk hierbij aan de leuke groepsfoto.

 

SportsPromo realiseerde in opdracht van Hockeyschool Go4Hockey een eigen ontwerp Hockey sportgatendoek. Het eigen ontwerp sportgatendoek werd samengesteld om uiteraard de sportbeleving te verhogen. De uitdaging om te scoren bij het Hockey sportgatendoek is hoog. 

Reclame sportgatendoek

Door het eigen ontwerp Hockey sportgatendoek geeft Go4Hockey een eigen identiteit aan de sportactiviteiten. Daarnaast kan het worden ingezet als recmale sportgatendoek, denk hierbij aan de leuke groepsfoto zoals Go4Hockey het ook heeft toegepast.

- See more at: http://sportspromo.nl/referenties/sportgatendoek-referenties/sportgatendoek-go4hockey/#sthash.aTPAyk2Y.dp

Referenties